CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, May 24, 2011

Lalalala Kerjalah..........

nama pon cuti 4 bulan, kena lar cari kerja ye x??? penat dah dok menanya kat merata, akhirnya tadi dalam kul 12 pergi interview and lucky enough for me I've got the job.....terbaik lar 7Eleven....cepat dan pantas membuat kerja.....walaupun harapan pada mulanya nak kerja dekat Guardian, tapi xkesampaian sebab dieorang xbagi ape2 respond pon.....dari awal bulan isi borang sampai laa nie xdapat2 call nyer....dieorang abes kredit kot nak call....hahahaha....tapi xpe janji dapat kerja lain.....kerja jugak kan??? 


biasa lar keje 7E nie gaji mana lar banyak sangat......cukup lar untuk tampung makan minum dalam sebulan....memang lar mula2 harap dapat gaji besar tapi bila dimaklumkan yang gaji kat situ kecik jerk, terpaksa lar terima hakikat....bak kata kawan, "sikit pon ade gaji cik kak oii"....hahahaha...thanks Diba, ko bagi aku semangat nak buat kerja sambil ikhlas.....ceeewaaahhhh ikhlas lar sangat kan??? hahhaha.....


tapi ape2 pon harap2 dapat buat yang terbaik time kerja nie....timba seberapa banyak ilmu yang boleh....walaupon penat harap2 dapat jalankan kerja dengan sempurna....dan harap2 jugak xde ape2 masalah yang timbul selama kerja ka 7E nie....hopefully lar.....nak kaut sume OT yang ade nt.....biar aku kaya ngan duit 7E jerk nt.....bwahahaha.....  


so jom sume kita hayati lagu lala kerjalah dari Meet Uncle Hussein nie....da lame da xdengar lagu nie....hehehehe..... 


  










2 comments:

Amalina Sulaiman

hahahaa!!! Lalalala....besok ngadu aku sakit kaki berdiri lelame kat 7e...lalala...aku pon cakap..padan muke ko laa..lalalalaa

kiwi

hahahaha.....sengal leen....mmg pnat gak lar.....tp okay jerk kot stakat nie....