CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, July 24, 2011

Ko bodoh dan bebal......

Manusia serupa ape lar ko nie suruh kawan sendiri jadi mata-mata untuk ko korek rahsia musuh ko sendiri.....bodoh dan bebal memang jawapan yang senang aku bagi kalau orang tanya ko nie manusia jenis ape....ko memang suka suruh orang lain stalk blog aku kan, nah dengan nie aku buat entry nie khas tuk ko tatap dan kenang sampai ko mati! 


Kepada manusia yang bodoh dan bebal, karma ko dah sampai dah....seperti mana yang ko dok merepek haram dok maki hamun aku kat facebook yang berbunyi seperti nie, 


"yeke tkde org melayan? haha tu laa cakap je pandai tp tak sedar diri. da la stalker. benda kat wall orang semua nk baca. yelahh, wt salah kan mesti la terasa. btw, lau tak kongkong bf ko, takde lah stakat dye tag gmbr, lepak kt kedai mkn, duduk seblah pon ko nak kecoh kan. pandai ckp aku mengadu. yg ko carik bf aku smpi kat mid nk mengadu tu pe jadah? mmg dasar pompuan ckp guna mulut tak guna akal" 


Squeeze me???? sape yang stalk sape lar weyh....klaka sangat bunyi nyer....
xhingin lar aku nak stalk orang gila macam ko....dah kalau name nyer fb, sah-sah lar aku boleh tengok status ko kt Home page...ape lar bangang sangat! lagi satu, sape yang cari bf sape sebenar nyer?????? bukan ko ke dulu yang suka sangat cari bf aku tuk selesai kan segala masalah ko yang bodoh tu....sampaikan nak transfer gmba dari phone pun nak tanya bf orang ape cite? bf yang ko tergila-gilakan tu mane? da mampos da? aku jumpa bf ko kt mid tu pun patut sebab awek die suka sangat nak cari bf orang....dah ko cr bf aku, xkan lar aku xley nak cari bf ko kan??? ko cakap aku suka mengadu?? abes yang ko tu orang xsenyum pun nak mengadu domba kat bf orang tu ape cerita?? ko ingat orang nk sangat ke senyum ngan pompuan xtahu malu macam ko nie?? boleh blah!  


lepas tu ade hati lagi nak cakap camnie.... 


"ok lah. oleh sbb aku sedar dia tamak haloba, asek nak menang, rasa selalu betul dan suka menuduh untuk buat orang begadoh, takpe2. aku pun tak jd nk ignore bf dia. lets be bestfriend again ehh me. lantak lah dia nk melalak lau kita lepak sekali. aku takkan kisah. time kasih utk peluang ini :)


Aku nak tanya something lar...sejak bila ko pernah ignore bf aku????? kalau ignore tu comment2 kat fb, like sana sini kt fb, lepas tu dok mengadu domba kalau berjumpa tu kira ignore ke??? okay pendekatan terbaru disitu ye...... hahahaha....memang sah ko lar manusia paling hina lepas anjing pernah aku jumpa....ko melenting aku jumpe bf ko kat mid tapi ko boleh cari bf aku?? agak-agak kalau siapa-siapa yang baca blog aku nie, ade x perasaan nak lempang minah nie???? mesti ade kan???? ko pernah ke jadi bestfriend sesape weyh???? bestfriend ngan makhluk-makhluk spesis ko ye lar....tapi ngan orang lain kalau ko xbuat onar ngan sepasang couple nie suruh bergaduh memang xsah....ade jerk yang ko nak buat onar....last-last orang semua xsuka ko dan tinggalkan aje ko sorang-sorang ngan dunia ko.... 


Weyh sejahat-jahat aku lar, aku xpernah nak suruh kawan-kawan aku benci ngan musuh aku....sejahat-jahat aku lar aku xpernah nak tarik orang yang xbersalah ikut sama ngan masalah aku....sejahat-jahat aku lar, aku xpernah nak suruh kawan aku pura-pura jadi baik ngan musuh aku hanya nak tahu ape yang dieorang kutuk aku...dan sejahat-jahat aku lar, aku xpernah nak menyusahkan orang lain....kalau ko berani sangat, xyah lar jadi penakut dengan privatekan account facebook and blog ko....kenapa takut aku baca ke?? xperlu aku baca pun orang akan sampaikan jugak ke telinga aku.... berani kerana benar, takut kerana salah....setakat kawan aku add dah gelabah, ade hati nak tegakkan keadilan konon....sah-sah lar keadilan ko tu memang xde sebab tu ko paranoid sangat sampai nak privatekan semua benda..... 


Owh btw, ape cousin ko cakap, aku culture shock??? hahahaha....sangat kelakar disitu ye....kepada cousin ko yang sama bangang macam ko tu, meh sini aku bagitahu, do u noe me dat u wanna say such thing to me??? go get urself a mirror first and see for urself who is culture shock here....noe my history first before u speak....u doesn't noe for urself whether i've used to coupled or not...even if i did and how many ex's dat i have, u have no rights to say such thing to me....ko sendiri tudung ntah ke mana, pakaian mengalahkan artis Hollywood, agama ntah ke mana ade hati lagi nak berbicara tentang culture????? aku xperlu nak tahu pasal culture sebab at least aku banyak travel  and aku selalu tengok budaya orang dan bandingkan ngan budaya aku sendiri....x lar macam ko ngan cousin ko tu yang dok berteleku kat satu tempat tapi ade hati nak gebang cakap orang culture shock....sape yang culture shock skunk...dan ko pempuan gila, xpayah nak berlagak mulia dengan bercerita yang aku lar onar ko putus sahabat ngan bf aku....xyah nak bukak cerita sangat lar ngan budak laki pasal hal nie....xperlu nak bukak pekung sendiri ye....budak laki pun tahu sangat perangai ko macam mana....dieorang saja jerk pura-pura nak tahu and simpati pada ko padahal kat belakang ko bukan main lagi dieorag mengutuk ko.... btw, sape jerk yang suka ko kan????? 


So manusia, kalau hidup tu suka hipokrit sangat, perangai hanjing sangat, xperlu nak berlagak mulia....kalau ko berani sangat, apsal time aku kutuk-kutuk ko, ko diam jerk....nape bila terserempak ngan aku dalam lif, kepala nak tunduk segala?????? hahahaha...orang tahu sape yang betul dan sape yang salah....orang pun boleh nilai kawan mana yang membawa pada kebenaran dan yang mana yang suka bawa kepada kemaksiatan.....kalau dah berani sangat mai lar jumpa orang yang ko kata kanak-kanak xberakal kat Muar nie....aku memang nanti-nantikan jerk saat aku bersemuka dengan ko supaya aku boleh sembur ko macam-macam....tapi aku xjamin lar kan kalau tangan ngan kaki aku naik sekali ke x.... 


Oooooopppppsssss btw, ade lagi satu....


"lau cam ni care ko nk kasi amir gado ngn aku,u’re sooo wrong.sbb it makes amir trusts me more.and gado je ngn ko.lau skg ni ko nk ckp aku gak jd penyebab korg gado,then u shud take a moment and think.gune otak tu sikit."  



amir trust u more than me???? hahahahaha......u must be out of your sanity by saying this....kahkahkah.....kelakar sangat bila orang yang xde kasih sayang macam ko nie cakap macam tu kat aku....get a life first before u said such thing to me...pathetic sangat bunyi nyer....macam ko dah xde bf sangat yang percayakn ko.... 


p/s: thanx to everyone who told me anything and everything bout wat is this piece of shit talks bout me.....i appreciate that....n special thanx to some people who give me the copy of what she says bout me in fb....again i appreciate that....thank you....sekali xluah dan bila dapat meluah memang macam nie lar jadi nyer....sory bagi sapa-sapa yang baca entry nie....nie sesi nak kenalkan buku ngan ruas....maaf ye..... 

0 comments: