CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, August 2, 2011

Aku jelik dengan perangai kau!

Maaf, tapi malam nie aku sangat emo....xperlu lar nak diceritakan kenapa aku emo tapi yang pasti aku memang emo ngan sesetengah orang dalam dunia nie....so, entry ari nie hanyalah nak meluahkan perasaan dan menghilangkan sikit rasa sakit hati dan nak kasi ade ruang dalam otak tuk oksigen...... 


Kalau blogger Hanis Zalikha ade buat entry pasal Untunglaaaaahhhhh trend, aku pun nak cilok guna ayat untunggggllllllaaaaaahhhhhh nie...... 


Untunglah kau jadi anak kesayangan....semua benda pun boleh dapat.....mintak ape pun mesti tertunai hajat......


Untunglah kau jadi anak kesayangan....belajar xpandai pun still dihargai dan dicari-cari.....


Untunglah kau jadi anak kesayangan.....perangai mengalahkan setan pun still dimanjakan dan dan disayang......


Untunglah kau jadi anak kesayangan.....umur dah tua bangka pun mak bapak bagi treat first class......


Untunglah kau jadi anak kesayangan......xbalik umah bertahun-tahun pun bila sekali balik, dapat sebijik kereta......


Untunglah kau jadi anak kesayangan.....hutang keliling pinggang, berpuluh-puluh ribu pun mak bapak boleh tolong bayarkan.....


Untunglah kau jadi anak kesayangan......cari mak bapak bila susah jerk.....pulak mintak klau sikit xpe, nie sekali beribu-ribu......tapi untung nyer mak bapak bagi jugak walaupun die hanya cari time susah jerk.....


Untunglah kau jadi anak kesayangan.....ugut sikit ngan xnak balik umah langsung, mak ikutkan semua cakap kau.....


Untunglah kau jadi anak kesayangan......demi nak suruh ko balik umah, mak bapak sanggup belikan motor sebijik.......


Untunglah kau jadi anak kesayangan......walaupun ko anak keempat tapi dapat layanan macam anak last......


Untunglah kau jadi anak kesayangan.....ade mak yang jadi perisai tuk ko lepaskan diri bila ade yang nak cuit kau.....


Untunglah kau jadi anak kesayangan.....fikir diri sendiri jerk, xpernah nak fikir orang lain...... 


Pesanan kepada anak kesayangan, jadi lar kau anak kesayangan sampai bila-bila.....susah senang kau sekarang memang lar mak bapak boleh tolong...tapi bila mak bapak kau dah xde, cari lar jalan lain nak dapat semua benda ikut tekak ko yang besar tu.....orang lain especially adik beradik memang dah xnak tolong dah manusia macam ko nie....orang lain lagi lah dah naik menyampah ngan perangai ko tu.....so, jadi lar lagi anak kesayangan.....mintak lah banyak-banyak.....untung-untung satu ari bila dah xde mak bapak, ko pulak dok merempat......huh! 



0 comments: