CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, September 20, 2011

Bila bosan, kita nak buat ape ye?

Selalu nyer kalau anak muda kebosanan, mereka akan keluar cari pasal....i mean keluar cari ketenangan....hehehe....bagi yang xgemar nak keluar ataupun yang terperangkap dalam hidup berperaturan seperti aku, kegemaran yang selalu dilakukan waktu-waktu bosan ialah: 


1. Online sampai muntah. 


Ini merupakan entertainment yang terbaik untuk menghilangkan stress yang sentiasa diternak dalam kepala (ayat tunggang terbalik)....maka dengan itu akan terjumpa lar muka-muka kami menggunakan kemudahan yang ada untuk meng'update' status di Facebook ataupun Twitter....hahaha.....what an irony kan? 


2. Memekak dalam bilik macam xde orang lain kat luar.


Ini lagi satu aktiviti yang memang dapat hilangkan stress sampai tahap maksimum.....aktiviti nie xberapa digalakkan sebab ianya mengundang rasa orang nak bagi penampar kat kita....tapi yang bernasib baik macam aku, memekak jerk lar....ade aku kisah? hahaha....lagipun, ade aku kacau elaun kau? hahahha..... 


3. Membuta sampai hulang semua ion-ion dalam badan.


Aktiviti yang sangat digemari ramai nie....selain xkacau orang dan elaun mereka, ianya juga bagi kesegaran yang berpanjangan kepada kita yang keletihan semalaman buat assignment atau buat ulang kaji (membohong sangat statement)....tidur jugak dapat mendekatkan kita ngan artis pujaan atau jejaka-jejaka kacak yang sedang menunggu di alam kayangan....hahaha....(statement xboleh belah).... 


4. Bersenam.


Yang nie memang terbaik....kiteorang memang suka bersenam dipetang hari....bagus untuk kesihatan lar kan....tu lar pasal bila petang jerk sedia pakai baju sukan, baring atas katil dan buat kuak lentang atau kuak kupu-kupu sementara roomate atau housemate hanya boleh geleng kepala tengok aksi korang....hahaha....tapi bagi yang rajin bersenam, teruskan lar usaha murni anda tu....aku support dari bilik jerk lar ye....hehehhe.....


5. Shopping. 


Yang nie xdijamin kesahihan nyer sebab xselalu anak muda macam aku nie ade poket yang lebat nak bershopping....paling xpun shopping pergi amcorp beli stock makanan ade lar.....kalau bernasib baik, ade lar kasut satu dua pasang yang dibeli....hehehe....kalau duit ade lar kan? kalau xde tu kena lar dok diam jerk.....hahahha.....bagi yang agak loaded, boleh lar shopping tiap-tiap hari untuk hilangkan bosan....(ayat jealous nak mati).....hahahha.... 


6. Tengok video menarik kat Youtube. 


Okay yang nie contribute kat kawan aku kerana sudi memperkenalkan aku dengan vlogger terkenal, Shane Dawson....walaupun pada mula nyer aku macam "apsal lar minah nie gila angau bercerita pasal mamat nie" tapi akhir nyer bila dah diperkenalkan, best lar pulak mamat nie....tapi selalu nyer aku tengok kat lappy kawan aku jerk lar sebab malas nak melembapkan broadband yang sejak azali dah lembap macam siput....hahaha....(ayat kejam gile...sory leen)....so meh kita tengok video mamat nie....confirm gelak....hahahha....



Okay aku letak satu jerk video die....kalau nak tengok yang lain, sila lar cari sendiri kat youtube....hahahaha....

Thursday, September 1, 2011

Song that describe all the feelings.....


I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore?
You lost the love I loved the most

I learned to live, half-alive
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
I have grown too strong
To ever fall back in your arms

I've learned to live, half-alive
Now you want me one more time

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

Dear, it took so long
Just to feel alright
Remember how to put back
The light in my eyes

I wish I had missed
The first time that we kissed
'Cause you broke all your promises
And now you're back you don't get to get me back

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all

Who do you think you are?
Who do you think you are?
Who do you think you are? 

To whom ever you like to dedicate this song, it's up to you.....the lyrics just make sense to dedicate it to your ex or maybe your enemy.....just forget the part "kissed" because it sounds too homo for you and your enemy.....i mean if you and your enemy is from the same sex.....it doesn't make sense right? okay just enjoy the song....