CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 19, 2012

Wordless Thursday....

Selalu tengok orang buat entry ada wordless2 nie....dan diri selalu terfikir, betul ke dieorang nie wordless ataupun just xde idea....okay whatever, merepek....so hari nie aku lak decided nak buat entry gedix guna wordless2 nie....reality nyer memang wordless pon...hahaha

Hari nie rasa terlebih jealous dengan orang yang reti main alat muzik....sebab dari dulu impian nak reti main alat muzik xpernah tercapai....tapi lepas baca member2 kat IPBA nyer status, lagi rasa jealous....sebab nyer dieorang ada elektif yang membolehkan dieorang belajar alat muzik....okay, sumpah jealous!

Ada hati nak belajar alat muzik tapi xde masa terluang nak belajar.....okay sumpah alasan cliche tapi itulah hakikat nyer....boleh jerk nak belajar tapi antara malas dengan x jerk....hehehe....angan2 tahi ayamkan aku nie....aiyooo....

Tapi aku dah berazam, walau macam mana pun aku akan beli sebuah guitar dan belajar bersungguh2....kalau kawan2 aku boleh, mesti aku bolehkan? memang ayat mula2 jerk gempak, nanti kang bila dah beli tersadai jerk....hehehe....

Insya-Allah aku akan cuba gapai impian nie....walau macam mana payah pun aku nak cuba gak....all the best bebeh....hahahaha...

Okay itu jerk sebenar nyer nak merepek ari nie...xde ape pun....hehehe....orait, bye.....Assalammualaikum.....

0 comments: