CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 22, 2012

Sombong....

"Budak tu lar yang sombong tu", "sombong gile seyh minah nie", "xtegur pun"....

Aku sombongkah? ye lar kot...sebab nie lar yang aku selalu dengar bila aku kat tempat baru nie.....maaf, aku bukan nak menyombong tapi aku jenis yang xsuka kacau orang atau tegur orang tanpa sebab....dari dulu memang tu lar sifat buruk aku....muka aku xyah cakap lagi lar, orang memang selalu cop sombong punya....

Aku bukan sombong, just xreti nak mingle ngan orang....especially ngan orang yang aku baru kenal...lagi lar aku kaku....dan jangan tanya kenapa sebab aku pun xtaw....sangat sukar aku nak kikis sifat nie....mulut aku macam terus dizip dari nak bermesra ngan orang....hmmmmmmmm sedihkan aku nie? 


Hope keadaan dicop sombong nie berakhir dengan cepat...xsuka orang cepat sangat judge aku nie pilih bulu....berkawan tu memang perlu berhati-hati tapi aku bukan yang jenis pilih bulu...just aku xkan tegur orang dulu....bukan ego, just aku segan dan malu....itu lar aku....


Harap keadaan di tempat baru nie bawa banyak kelebihan kepada aku dan kebaikan....amin, insya-Allah.....


Tu jerk lar.....Assalammualaikum